Van Mossel Jaguar Leuven
 
WERKPLAATS JAGUAR

Werkplaats Jaguar

Onze werkplaats voldoet aan de rigoureuze kwaliteits- en onderhoudsnormen van Jaguar.  Zo bieden we jouw wagen een volledige bescherming.. Ontdek waarvoor je allemaal bij ons terecht kan! We helpen je graag snel verder!

Plan jouw afspraak in

Bandencentrale

Het belang van goede banden is enorm. En dat gaat verder dan regelmatig de bandenspanning controleren. Als je je banden goed onderhouden worden rij je veiliger, economischer en ben je zeker van nog meer comfort!

Afspraak maken?

Groot of klein onderhoud

Een regelmatig onderhoud is cruciaal voor de goede werking van uw auto. Plan gerust een onderhoud in en wij zorgen ervoor dat jouw wagen even vlot alle wegen en banen blijft trotseren. Klein of groot onderhoud? Plan snel een afspraak in!

Afspraak maken?

Autoruit herstellen / vervangen

Een sterretje of barstje in je ruit? Dat herstellen we graag voor u. We volgen de officiële Jaguar richtlijnen. Zo kan je snel verder en ben je zeker van de kwaliteit!

Afspraak maken?

Schadeherstel 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jouw wagen straalt klasse uit, daarom snappen we dat je schade aan jouw wagen zo snel mogelijk gerepareerd ziet worden. Onze carrosserie- en spuitafdeling maakt jouw wagen zo goed als nieuw, volgens de geijkte procedure! 


Afspraak maken?

Vervangend vervoer 

Voor goed onderhoud aan uw Land Rover nemen wij graag voldoende tijd. Ook reparaties kunnen wij soms niet onmiddellijk uitvoeren. Maar dat betekent niet dat u ondertussen geen vervoer hebt. Laat ons tijdig weten wanneer u tijdens het onderhoud aan uw wagen over vervangvervoer wilt beschikken. Wij zorgen dat er een wagen voor u klaarstaat. Zo blijft u altijd mobiel.

Afspraak maken?

Originele onderdelen 

U wil voor uw wagen de beste zorg! Die garanderen we door gebruik te maken van originele Land Rover onderdelen. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen handelen . We zorgen ervoor dat uw wagen verder kan, met de onderdelen die hij nodig heeft. 


Afspraak maken?