Van Mossel Jaguar Leuven
 

een familie van mobiliteitsbedrijven

Van Mossel is de officiële verdeler en servicepunt van de Britse premium merken Jaguar en Land Rover in de regio Leuven - Mechelen. De vestigingen op de Brusselsesteenweg in Leuven en de Antwerpsesteenweg in Mechelen maken sinds 2021 deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. Deze van oorsprong Nederlandse mobiliteitskoning biedt een breed portfolio van automotive bedrijven. Officiële dealerships van verscheidene merken, erkende carrosserieën, leasebedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen worden aangeboden binnen de Van Mossel Automotive Groep. 

Klant is koning

Van Mossel beschikt over ruime toonzalen met een mooie selectie nieuwe- en tweedehandswagens. Binnen ons ruim aanbod stockwagens in verschillende kleuren, uitvoeringen, opties en accessoires, vindt u steeds uw ideale Jaguar of Land Rover. Onze medewerkers van de verkoop- en naverkoopafdeling staan iedere dag opnieuw klaar om u, de klant, op zijn wenken te bedienen. 

Verkoop nieuwe wagens 

Benieuwd welke Jaguar het best bij u past? We ontdekken het graag samen met u. Onze Jaguar Land Rover specialisten staan klaar om uw ideale Jaguar of Land Rover te configureren en u naar uw testrit te begeleiden. Heeft u ook nog vragen over tijdelijke mobiliteitsoplossingen of uw financiering? Ook deze zorgen nemen wij van u weg.

Maak hier uw afspraak

Herstelling & onderhoud

De kwaliteit van onze serviceverlening moet garant staan voor uw gemoedsrust. Door Jaguar opgeleide techniekers, originele Jaguar onderdelen en het volgen van officiële Jaguar constructeursvoorschriften zijn slechts enkele aspecten die bijdragen tot het optimaal onderhouden en herstellen van uw Jaguar en het garanderen van een lange levensduur en een hoge restwaarde.

Maak hier uw afspraak

Aanbod Approved tweedehandswagens

Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance.

Ontdek hier ons aanbod

meer weten over van mossel?

Ga naar Van Mossel België