Van Mossel Jaguar Leuven
 

Jaguar News

Nieuws
Promoties
 • 14/07/2022

  Jaguar What3Words Navigatie

  Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Jaguar is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

  Lees meer
 • 1/07/2022

  Jaguar Summer Deals

  Geniet dankzij onze Summer Deals van een voordeel tot meer dan € 7.000 afhankelijk van het gekozen model. Ontmoet ons in onze showroom of boek een online afspraak. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 20/05/2022

  Open op hemelvaart donderdag 26/05

  Profiteer van de Van Mossel Crazy Deals van donderdag 26 mei tot en met zaterdag 28 mei. Tijdens het Hemelvaartweekend geniet jij van uitzonderlijke kortingen op een selectie van onze stock- en tweedehandswagens. Ontdek het aanbod vandaag nog op onze website of kom langs tijdens de Van Mossel Crazy Deals.

  Lees meer
 • 13/05/2022

  Join our team!

  Ben jij gepassioneerd door onze Britse avonturiers en performers? Wij zijn op zoek naar onvervalste car enthousiasts om ons aftersales team te versterken. Ontdek onze vacatures hier!

  Lees meer
 • 2/05/2022

  Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

  Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Bovendien zijn al onze modellen nu goed voor een fabriekswaarborg van 5 jaar / 150.000 km. Ontdek ons gamma elektrische en hybride Jaguar modellen.

  Lees meer
 • 4/02/2022

  Join our team!

  Van Mossel Jaguar Land Rover is op zoek naar versterking. Ontdek alle vacatures hier!

  Lees meer
 • 6/01/2022

  Van Mossel, uw mobiliteitspartner

  Jaguar Leuven behoort tot de Van Mossel Automotive Groep. Zo kunnen wij u een totaaloplossing bieden: van overname tot aankoop, van financiering tot verzekering en andere mobiliteitsoplossingen.

  Lees meer
 • 22/11/2021

  Black Friday bij Van Mossel

  Ontdek de Black Friday deals bij Van Mossel. Geniet van 22 tot en met 27 november bij aankoop van een nieuwe Land Rover tot €250 korting op uw favoriete accessoires.

  Lees meer
 • 1/12/2020

  Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

  Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance. Jaguar rijplezier van de bovenste plank kan ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Jaguar.

  Lees meer
 • 28/10/2020

  De nieuwe E-Pace

  Met een verfraaid koetswerk, een verbeterd interieur, het nieuwste Pivi Pro-infotainmentsysteem, een nieuwe voertuigarchitectuur en een keuze uit krachtige en efficiënte motoren - waaronder een geavanceerde oplaadbare hybrideaandrijving (PHEV) - is de nieuwe Jaguar E-PACE assertiever, geconnecteerder, verfijnder en efficiënter dan ooit.

  Lees meer
 • 6/10/2020

  JAGUAR XE

  Jaguar XE: opgewaardeerd met nieuwe geconnecterde technologiën & 'Mild Hybrid'-aandrijving. De nieuwe XE is verkrijgbaar met de nieuwste generatie van de 2.0-viercilinder-turbodieselmotor uit de Ingenium-familie, die nu 204 pk levert, alsook met de nieuwste benzinemotoren van 250 en 300 pk.

  Lees meer
 • 6/10/2020

  Jaguar XF

  De nieuwe Jaguar XF: mooi, luxueus & connected. De XF heeft een gloednieuw en bijzonder luxueus interieur, dat zich door een grote connectiviteit en een uitsproken rust en verfijning onderscheidt. Het nieuwe cockpitdesign is gedurfder, dynamischer en is sterker op de bestuurder georiënteerd.

  Lees meer